вторник, 1 септември 2009 г.

Ден 3-ти

Въпреки по-хладното време, не пропуснахме сутрешната физ зарядка. За сметка на това се наложи да променим програмата си за деня, като засега се отлага разходката в планината , поради което след закуска бе изнесена лекция за арменската история от Гаро и Хачо. Децата бяха активни и ентусиазирани да научат повече за произхода и победите на арменския народ. След лекцията се проведоха игри, за да може децата да затвърдят знанията си.












Докато малките деца се забавляваха с игри като рибари и подаване на топка, то големите подобряваха комуникационните си умения чрез заниманията подготвени им от аниматорите.












След изморителните забавления, всички седнахме да обядваме.

Хапнахме, пийнахме и дойде време за малка почивка. После всички се отправихме към поляната, за да се поразкършим с някои нови хора. Беше мнго забавно, защото имаше много подскачане. След това се отправихме към оцеляването "Сървайвър". Разделиха ни на отбори и ние се втурнахме с всичка сила към първата си задача. Трябваше да запалим огън с подръчни материали, като имахме за цел да прогорим едно въже опънато над огнището. Всеки един от отборите започна да събира необходимите съчки и подпалки. Отборът "Вокил" се справи по -
бързо с поставената задача, но пък останалите проявиха повече изобретателност.

След успешно преминатото препятствие се запътихме към футболното игрище, за да развеем пъстроцветния си трибагреник. Всичко завърши с много смях и победа за отбор "Зулу".
На лагера вече излезе първият брой от весника "Ънгери Цайн". Запознхме се с мнението на участници от лагера за техните преживявания на Ънгер. Също и се позабавлявахме със смешните вицове.
Този следобед отново се проведоха обичайните турнири. Надпреварата за първите места ще продължи да края на лагера. Вечерта завърши със спокойни, но изтощителни игри.
Кишер пари и до утре.

6 коментара / коментирай:

  1. Е след тези новини можем да си легенм и ние:) Ънгернер да знаете много ни липсвате!!! Утре ви повелаваме един мнооого слънчев ден! С интерес ще чакаме всички новини.....

    ОтговорИзтриване
  2. и вие на нас :) стискайте палци за времето, за да има разходка в планината и огън, че иначе...знаете :)) кишер пари! Хилда

    ОтговорИзтриване
  3. Пари луйс. Сискам стискам палци... Догодина ме пишете лагерник. Това с участието като организатор си е чиста проба набутвация. Само имайте предвид, че ще ми трябва двойна порция за закуска обяд и вечеря, ако може да си доплатя.
    Айде стискам стискам палци за хубаво време тук и без това се развали дано при вас да се оправи.

    ОтговорИзтриване
  4. Чудесно е, че има начин да надникна на лагера макар и от далечна София. :) Личи си, че се забавлявате от сърце! Днес какво има по програма - лагерния огън - ех... :)
    Чудесни сте всички!
    Поздрави на всички и доскоро!

    ОтговорИзтриване
  5. Ех че хубаво! Направо страхотни сте! Радвам се че сървайвър е минал добре:) Снимките са много готини! Браво напомощниците за информацията с която ни снабдяват!!!!
    Много поздрави на всички от нас....
    Мери

    ОтговорИзтриване