четвъртък, 3 септември 2009 г.

Ден 4-ти

Тази сутрин започна едновременно с хубаво време и втория брой на вестник ''Ънгери Цайн''. Той ни запозна с още интересни случки и допълнителна доза смях и усмивки. Вече знаем и рецептата '' Как да станем Ънгер?'':

- 300 гр. добро настроение
- 50 кг. доверие
- Смях на око
- 1000 гр. усмивки
- 3 л. нови приятели
- 500 гр. любов
- 1,5 кг вяра в мечти
- 5 кг. игри

След закуска натоварихме раниците и потеглихме на разходка. Беше страхотно. Отидохме на една поляна и се разположихме. Хапнахме по нещо, починахме, поиграхме малко и поехме обратно. Решихме да минем по друг път, след което доста се лутахме, докато открием правилната посока. Вървеейки се натъкнахме на някои животни, като змии, скакалци и крави. Още щом пристигнахме седнахме да обядваме, тъй като бяхме много изтощени и гладни.















Свободното време запълнихме с плуване в басейна. Водата беше топла и приятна и повечето и се насладихме.



По-късно "ънгерите" се развихриха за пореден път, играейки футбол, баскетбол и волейбол. Малки и големи отново дадоха най-доброто от себе си и отбелязаха забележителни резултати въпреки умората от изтощителната разходка по-рано през деня.
След вечеря се събрахме около лагерния огън да си опечем наденички. Няколко от помощничките се заеха с озвучаването, изпълнявайки някои от любимите си песни. Други се заеха да преброят звездите, удобно излегнали се на простряните върху тревата одеала. След като похапнахме обилно и изгасихме огъня, се отправихме с неприкрит ентусиазъм към леглата.
















Кишер пари!

4 коментара / коментирай:

  1. Супеееееер!!!! Направо умирам, че съм си тръгнала. Много се радвам, че времето се е оправило и програма максимум е излпълнена..... даже басейн:))))

    ОтговорИзтриване
  2. Защо не вземете да запазите малко наденички и за бедните хорица, които си седят в София без разходки в планината, без басейн и без лагерен огън... Весело изкарване!

    ОтговорИзтриване
  3. Останаха наденички,...дай адрес да ги пратим по Спиди:)

    ОтговорИзтриване
  4. Пратете и за Вроцлав по възможност с хладилно камионче, разбрах и за някаква торта. Абе каквото остане... Не го давайте на Агоп, той ще го изяде(лош човек е той...) пратете го на мен аз съм добър.

    ОтговорИзтриване