вторник, 15 септември 2009 г.

Ден 6-и

И така... тази сутрин започна с последния брой на вестник "Ънгери Цайн". Той ни поднесе много положителни емоции и усмивки. Към забавната рубрика, наред с вицовете, имаше кръстословица на арменски.
По - късно бе проведена лекция от YP. Разказаха ни за организацията си, а също и за Европейския съюз. Лекцията завърши с викторина и подаръци за всички. След като хапнахме по ябълка, се запътихме към футболния терен, където се проведе играта "Щафета". Хората от YP също се включиха. Беше много забавно. Дойде време и за обяд.


По стара арменска традиция се разделихме на две групи - малки и големи. Докато групата на малките довършваха своите шапки и маски за вечерния кадрил, групата на големите проведе някои игри за работа в екип и доверие.


Днес се състояха последните мачове от лагерния турнир по футбол, баскетбол и волейбол. Срещите завършиха с победа за отборите: "Арарат" - футбол; "Аракс" - волейбол и "Ереван" - баскетбол.


След освежителния душ всички отидохме на "Ънтраниг". Преди последната дискотека получихме обичайното време за контене. Претърпявайки пълна промяна се развихрихме с традиционни арменски танци, завършващи с кадрил около басейна. Сега всички отиваме по леглата, тъй като денят беше много изтощителен. Така че "Кишер пари" и до утре.

0 коментара / коментирай:

Публикуване на коментар