неделя, 30 август 2009 г.

Ден 1-ви

Тази сутрин започна с физ.зарядка за по-сигурно събуждане . Прибирайки се по стаите след закуска вече беше започнала играта "Съкровище". Намерихме първото си указание под вратите на стаите си. Продължихме деня с лекция за етносите и произхода на арменците в България, която беше проведена от Мариам и Анжела.
Дойде време за заниманията по групи. Малките излязоха навън и играха на много забавни игри като "Рибари", "Плетеница", "Миксер" и други...





Групата на големите имаше за задача да построи кула от вестници. Играта беше много полезна за работата в екип и се хареса от всички:














Следобядът ни продължи с урок по традиционни арменски танци. Забавлявахме се, припопняйки си стъпките на хората, изучавани преднишните години.















"Ънгерите" имаха за задача да откриват скрити из футболното игрище предмети в следващото си занимание.



Друго важно събитие от следобедните часове беше началото на спортния турнир,делящ се на три категории - футбол, волейбол и баскетбол.














Изморителния ден приключихме със забавния филм "Хортън", и ви пожелаваме "кишер пари".

3 коментара / коментирай:

  1. Поздрави от братски Вроцлав. Гледам добре се справяте и без мен. Желая ви един много хубав лагер. Ще ви следя онлайн.

    ОтговорИзтриване
  2. Вроцлав...това звучи гордо!:)Че се справяме, справяме се, но винаги има място за някой и друг виц:-D.Поздрави и от нас!

    ОтговорИзтриване
  3. ох аз открих магията на блога, сори, ама ще се включа - поздрави от сточна гара!

    ОтговорИзтриване