петък, 7 септември 2012 г.

Пети ден

Днес ни предстои втората разходка, която се оказа че не е обикновена разходка, а беше съчетана с беседа на тема "Любопитни арменски факти". Разговаряхме за характерните арменски черти, легендата за арменския поп и разбира се се допитахме до радио Ереван :)



Следобед изиграхме една от най-оспорваните игри - "Сървайвър". Разделихме се на четири отбора и започнахме изпитанията. Първото беше за концентрация. Спечели този отбор, който успя да пусне най-много камъчета в купичката си преди тя да се потопи. Второто изпитание подложи на проверка способността ни да се слушаме. Всеки отбор си избра един водач, който имаше нелеката задача да подреди арменското знаме чрез своите съотборници, които бяха с вързани очи. И за финал беше изпитанието за кураж. Трябваше да съберем колкото се може повече стотинки за определено време, които бяха в контейнери пълни с неизвестно съдържание. Запретнахме ръкави и бъркайки в неизвестни гадости вадехме една след друга стотинките.







Вечерта залата ни се превърна в кино салон. Гледахме филма "Лоракс" и развълнувани и уморени от деня си легнахме да спим.

0 коментара / коментирай:

Публикуване на коментар